dilluns, 12 d’octubre del 2015

Gent com Garance i Valerie.

Ja sabeu que de tant en tant, faig menció a Garance Dore. Per què? Perquè quan la llegeixo l'entenc tant bé que sempre m'acaba inspirant o fent pensar en alguna cosa amb la que crec que molts i moltes ens sentim identificats.



Per als i les que no sabeu qui és Garance Dore us diré que és l'autora d'un dels blogs més influents a tot el món. La base principal del seu blog és la moda o millor dit l'estètica, però ho mescla amb decoració, literatura, viatges i el millor de tot, amb reflexions tant lògiques i naturals que de vegades se'ns passen per alt a la resta de mortals. Però no us vull enganyar, no només escriu ella. Té uns quants col·laboradors que estan en sintonia i moltes vegades no notes ni la diferència. Una de les col·laboradores que més m'agraden és Neada.

Gràcies a Garance i el seu equip, queda demostrat que els blogs plens de continguts mai podran ser substituïts per panells plens d'imatges com pinterest, o instagram -que també m'encanten!!-. Un blog ha de ser alguna cosa més.
La imatge pot anar acompanyada d'una història o reflexió, o una història o reflexió poden veure's arrodonides amb una imatge. I aquesta és la feina que fa ella. Que principalment és fotògrafa, però a més li agrada escriure alguna cosa al voltant de les seues imatges.

Garance i el seu equip, aquesta setmana han estat per Paris. Són d'aquella gent que no paren de viatjar. Tan aviat estan a Nova York, com a Londres, Paris, o Corsica, la seva illa natal.
A Paris, a la setmana de la moda, han captat imatges de la gent més influent. I ahir van compartir-ne una,  la de la relacions públiques de la marca italiana Miu Miu, Valerie Leberichel.

I en aquest cas la que escriu és Neada. Ella comenta que aquesta dona, Valerie, té l'habilitat de saber mantenir una conversa real, lenta i atenta. Una habilitat gairebé impossible d'aconseguir avui dia, quan la pressa et diu, va, va, i va!. A més, Neada fa una reflexió interessant sobre la roba que porta perquè, segons ella, reflexa íntegrament la seua manera de ser.
Porta uns pantalons caqui d'aquells que moltes hem tingut o tenim a l'armari, amb una camisa blanca i damunt un relaxat abric de quadres -això sí de Miu Miu, que no deu ser baratet...-. Neada diu que molt poques vegades s'expressa tan clarament una manera de ser amb una manera de vestir. Us en recordeu que fa tres dies, en el post sobre l'elegància i l'austeritat, també parlàvem de que la manera de vestir és una de les millors maneres d'expressar-nos?
També fa gràcia el toc d'humor que de ben segur deu tenir aquesta dona. I com ho sabem? per les sabatetes lluentetes que donen un toc divertit al seu posat calmós i seré.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada