dissabte, 13 de juny del 2015

La confiança és transmissible per via aèria.

A mesura que creixem acumulem petites traïcions- o així les vivim o interpretem-, d'amics, de familiars, de companys, però de ben segur, que la majoria d'aquestes petites perfídies, ens les han fet de manera inconscient. De la mateixa manera que nosaltres també hem anat traint i decepcionant sense adonar-nos a amics, familiars i companys.
Aquestes petites, però molt sentides, traïcions han anat modelant la nostra manera de ser i són les que amb els anys ens fan ser una mica- o molt, segons el patró de cadascú- desconfiats i recelosos amb qualsevol persona o cosa que desconeixem. Aquest modelatge ens vol protegir en front de possibles noves traïcions, però també ens resta la possibilitat de noves oportunitats. A tots ens ha frenat i aturat moltes vegades la desconfiança. La desconfiança genera temors.
En canvi, la confiança obre portes a qui confia i a qui se sent acceptat de manera incondicional. Perquè la confiança és transmissible per via aèria.

via

M'ha agradat escoltar a Aurelie Salvaire en aquesta conferència en la que explica el seu procés personal i com a partir de la malaltia mental de la seva mare, va reconsiderar el camí de la confiança com la millor opció per seguir endavant. I com a partir de la confiança ha pogut fer realitat un dels seus projectes, l'organització de les TEDxwomen. Un cicle de conferències on la principal riquesa és la de compartir coneixements i projectes personals. 
M'agraden les persones com Aurelie, que confien i no tenen temor a despullar-se emocionalment per connectar-se amb els altres i amb el món sencer. 
M'agradaria pensar que escriure en aquest espai, també és un acte de confiança amb qui ho llegeix. 

Escolteu la conferència, val la pena fer-ho amb tranquilitat i sobretot amb CONFIANÇA.
Perquè la confiança és transmissible per via directa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada