dissabte, 5 de juliol del 2014

El secret, simplificar i organitzar ...

Un dels secrets de l'edat adulta és viure amb uns bons hàbits que et simplifiquen i t'organitzen la vida quotidiana. I com sempre, abans d'assolir la simplificació i l' organització cognitiva i emocional, hem de començar per la material. 
És un fet, que eliminar objectes innecessaris i mantenir l'harmonia al nostre voltant pot ser la primera declaració d'intencions cap a una millor vida exterior i de retruc, millorar la més important, la interior.
Però aquesta recomanació que sembla fàcil és tot un repte quan entres de ple en la campanya de rebutjar tot allò que darrerament t'ha resultat innecessari.
Rebutjar i llençar coses, requereix una concentració i objectivitat difícils d'aconseguir i que de vegades entren en lluita amb el sentiment de culpabilitat que genera trencar els lligams emocionals,  que tenim amb l'objecte susceptible de ser eliminat de la nostra vida. Fins i tot, als que tenim una certa facilitat per desprendrens de les coses, la situació ens genera una lleugera opressió a la boca de l'estómac. 

Però val la pena...
Quina sensació més agradable quan saps que tot està al seu lloc i que tot el que està és necessari...







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada