divendres, 23 de maig del 2014

La vida en llistes

No creieu que "mos" passem la vida fent llistes? La llista de la compra, la llista de les coses que hem de fer..., els llocs on hem d'anar... Fem i fem llistes, les ordenem per prioritats, i la majoria de vegades ni les complim i "mos" quedem en lo més urgent i prioritari.
I és que el contingut de la llista no és lo més important, lo que és més rellevant és la seua funció, la d'organitzar-nos la ment i de retruc, la vida.
Jo me n'he adonat que sóc una addicta a fer i fer llistes per qualsevol cosa. També, que els articles que més m'atrauen són aquells que comencen amb un llistat... "les 10 millors coses...", "les 20 errades més freqüents...".
De fet, en moltes de les entrades, faig un abús d'enumeracions i vinyetes per tal de respectar el llistat mental que tinc en aquell moment.

I parlant de llistes!! Avui  compartiré una llista de cinc coses blanques per tenir cada estiu a l'armari. A "vore" que us sembla.

1. La "bragueta" blanca. Potser la peça més difícil de totes, cadascú amb les seues preferències. Es pot prioritzar comoditat o sensualitat. Cadascú que trie la seua. Jo sóc de les comodones, i trio les de cotó, però també cal pensar en el moment de fer-la servir. Que no "mos" passe com a Bridget Jones!?!?


2. La samarreta blanca. Ja "mos" val la que duu Ines de la Fressange per llegir el diari en una terrasseta.


3. El pantaló blanc. Amb el que només cal tenir una precaució: les transparències. Algunes fan mal al ulls!!


4. La camisa blanca. La millor de totes. Tant pot servir per anar a la platja com per sortir a la nit.




5. I per últim!! el nostre imprescindible, el vestidet blanc.

Que pot ser curt...


O sense esquena...



O ben llarg!!!






I "vatros" també us passeu la vida fent llistes???





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada