dilluns, 2 de desembre del 2013

La importància de sentir-se a gust amb un mateix

Se que l'entrada d'avui, us semblarà una justificació. Res més lluny de la realitat. Preferiria que la considereu una reflexió.
Fa uns anys, vaig assistir a un curs preparatori per a opositar i en una de les sessions, ens van donar algunes recomanacions per al moment de l'exposició oral. Una d'aquestes recomanacions feia referència a la preparació física. No us penseu que es tractava de fer flexions, ni de fer una carrera de 10 kilòmetres (que, de ben segur, també són una bona opció). Es tractava de tenir cura de l'aspecte físic. D'anar nets, i ben vestits.
No es referien a roba cara, ni de marca, ni tampoc ben combinada, ni de temporada. No. Es tractava d'anar a gust amb un mateix i, amb coherència amb la situació.
En un moment en que cal demostrar el millor de nosaltres, és bàsica l'autoconfiança reforçada en tots els aspectes possibles.
Això no és cap novetat. El fet que hi hagi molts articles que tracten sobre com anar vestit en una entrevista de feina, demostra la rellevància de l'assumpte. Per exemple: aquest article de "El economista.es" on donen 10 claus a tenir en compte.
De vegades, la vida, també sembla una oposició, en la que ens hem de sentir i mostrar segurs.
És per això que des d'aquí, ens agrada gaudir de detalls que, per a molts, semblaran superficials i prescindibles, però per a d'altres poden ser elements de suport a l'autoconfiança, la seguretat i fins i tot, la reafirmació d'un mateix.

I per un dia de desembre, de sol i fred, compartim aquest collage d'elements de suport, amb un aire mariner. I perfecte per anar a visitar el Museu del Mar, Les Casotes, a la Ràpita, ubicat en un edifici rehabilitat de meitats del segle XIX i que va ser inaugurat ahir, dia 1 de desembre. Aquí la notícia.

PD: Que entretingut és això dels colllages i quines ganes de visitar el museu !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada