dimarts, 24 de desembre del 2013

Fem un TimeOut La Ràpita per no perdre'n res??

Avui voldria llençar una idea/proposta/suggerència a tots els rapitencs inquiets i que els agrada estar al dia de tot el que és cou per aquí baix. Servidora, no la pot dur a terme i no per falta de ganes. Però viure a Barcelona em dificultaria la tasca i no la faria bé.
Es tractaria de crear una pàgina del tipus TimeOut, on poder consultar "què fer i què veure" a la Ràpita. És a dir, on poder estar al dia de totes les novetats i activitats culturals, d'oci, esportives que es facin al poble. Ja se que hi ha alguns projectes similars a les terres de l'Ebre, però de la Ràpita, no n'hi ha cap. Crec que estaria molt bé. I ho dic perquè de vegades es fan actes interessants i no ens assabentem degudament. No us ha passat mai?? A mi l'altre dia. M'hauria agradat assistir a la presentació del llibre de Germà Bel, "Anatomia d'un desengany", i no me'n vaig assabentar... i aquell dia estava pel poble (quina ràbia...).
En aquests moments, per estar al dia, cal viatjar per diferents fonts del ciberespai, tenir amics de facebook actius i actualitzats ( a mi és la que em funciona millor..), o visitar l'oficina de turisme.
Per exemple aquests dies de festes, amb un TimeOut La Ràpita, no mos perdriem res.
Segur que hi ha gent emprenedora que amb ganes, ho podria portar endavant. Aquí deixo la idea...
I aprofitant la ocasió, després de tafanejar el time out de Barcelona, hi ha una exposició que sembla interessant "Viatge a través del blau: la vida". Aquesta exposició de tipus monogràfic i curta, gira al voltant de l'obra "La vida" de Picasso, 1903, creada els primers anys de la seua vida a París i quatre anys abans de "Les senyoretes d'Avinyó". L'obra té un rerefons d'homentatge a la vida envers la malaltia. Ja que en aquella època un dels seus amics se suïcida per patir la sífilis adquirida als prostíbuls de París, on tots dos acudien.


"la vida", Picasso, 1903

NOTA AFEGIDA, a 29 de desembre:
Arran d'aquesta publicació, voldria remarcar l'existència de Culturàpita. És un grup de facebook on es publiquen les activitats culturals de manera molt actualitzada. El responsable, es diu Pau Lleixà i fa una molt bona feina. 

Per si voleu formar-hi part, aquesta és la seua pàgina de facebook: 




2 comentaris: