dimecres, 13 de novembre del 2013

Susanna Cots comparteix amb nosaltres, el seu nou projecte "Partint de les arrels"

Ahir, vaig rebre el nou projecte de Susanna Cots: un centre de reproducció assistida. 
Fins aquí, aquesta publicació sembla que no tingui res d'especial, però té dos motius pels quals voldria donar-li la rellevància que es mereix.
En primer lloc, el projecte:"Partint de les arrels", en el que dona la benvinguda a la vida. Amb aquest treball minimalista i amb predomini de fusta natural i el color blanc, aconsegueix donar calidesa i confort a un espai que no deixa de ser assistencial.
I en segon lloc, el fet que ens hagi donat l'oportunitat de conèixer un dels seus projectes de primera ma. Això no deixa de ser increïble. 
Sobretot, si tenim en compte el seu currículum. El seu treball ha esta reconegut per diferents publicacions com La Vanguardia, El Pais, Nuevo estilo, Casa Viva... I ha participat en diferents concursos internacionals quedant finalista en dos categories en els concursos convocats per  The Society of British Interior design.
De fet, la vaig descubrir , fa una mesos, per casualitat, a través d'una publicació australiana i de seguida m'hi vaig posar en contacte per poder compartir un dels seus projectes des d'aquest bloc. I no només van accedir encantats, sinó que ara, per iniciativa pròpia, han volgut compartir aquest. 

Per tant, des d'aquí,  i amb molta satisfacció, mostrem el seu projecte i la convidem a que vingui a visitar el nostre poble i la nostra terra. Que gràcies a aquest espai, una mica naïf i discret, on es comparteixen totes aquelles coses que ens semblen boniques i ben fetes, segur que coneix una mica més.






SUSANNACOTS.COM

L'anterior projecte, que vam publicar el pots veure, aquí: Susanna Cots i el blanc com a declaració d'intencions



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada