divendres, 22 de novembre del 2013

Descobrint a un home tranquil

La majoria de coses interessants, ens arriben recomanades per altres persones: un bon llibre, una bona pel·lícula, un bon restaurant... Però, no hi ha res millor que descobrir-les per un mateix. Aquest fet, els dona la categoria de troballa personal i passen a formar part de la col·lecció particular de cadascú. Jo mateixa, fa uns anys, remenant per la llibreria Central, vaig descobrir aquest llibre. Amè i de fàcil lectura. No és dels millors que he llegit. Tot i així, ocupa un lloc important en la meva llista.



Una altra troballa, va ser una d'aquelles nits excepcionals en que em vaig convertir en la propietària absoluta del comandament. I en el primer canvi de canal, vaig descobrir una de les millors pel·lícules que he vist mai



I la última i més recent, va ser una tarda-nit a la Ràpita. Estava pel jardinet de casa i vaig escoltar una música que no havia sentit mai. Era una cançó cantada per una veu d'aquelles que tenen la gravetat i la suavitat en perfecte equilibri.
La música em venia del sud, des de la terrassa del Supway. Com m'agradava, vaig anar a veure qui cantava. I llavors el vaig conèixer. Era Fabio Vega. Més conegut com "A quiet man " (un home tranquil).
Quan ho vaig comentar als de casa, em van dir que sí, que era de la Ràpita, i que tenia molt bones cançons. De fet, ja està preparant el seu quart disc.
Una vegada més, me'n vaig adonar que viure fora te aquestes coses. T'acostumes a assabentar tard de les coses bones i interessants. Però que hi farem. Encara que tard, sempre quedarà l'opció de descobrir-les per tu mateix.

Per cert! Avui presenta el seu CD, "The affairs" al casino d'Amposta a les 22:30.



I la setmana vinent a La Ràpita! 
Divendres 29, estarà tocant en acústic a la Ràpita a la botiga d'arquitectura tècnica e interiorisme Doblespai al C/ Sant Isidre,85 a les 19:30 de la tarde.
I aquí la cançó que vaig sentir des de casa...

 
Aquest videoclip ha estat filmat a la Ràpita.
Apareixen: Fabio Vega, Carlos Sanchis, Marta Talarn, Elba Vega, José Antonio López, Vicent lo Cranc.
Realització: Marc Ortiz Càmera: Marc Ortiz y Tomás Muñoz Ajudant de càmera: Marc Prades y Anna Bel
Edició: Marc Ortiz
Producció: CLUC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada