dijous, 11 de juliol del 2013

Endreçar la vida interior

Per diferents motius... aquestos dies han estat els escollits per endreçar i posar al dia casa meua. Mentre ho feia m'ha vingut al cap més d'una reflexió. 
Si analitzéssim la conducta que adoptem a l'hora d'endreçar les nostres coses, podríem dir que hi ha dos tipus de persones. Per una banda, les que mai tiren res i ho volen conservar tot per si de cas, i per una altra, les que es desprenen amb facilitat de tot allò que creuen no necessitar. Servidora és de les que llencen i, perquè no dir-ho... al cap d'un temps s'adona que torna a necessitar allò que va llençar. Vist així sembla que la millor opció seria la de no tirar res, però això també te els seus inconvenients... Com sempre, en el terme mig estarà la bona mesura.
Una altra errada que acostumo a fer, és que a l'hora d'escollir els contenidors per desar les coses, sempre em deixo portar per l'estètica i mai per si la tipologia del contenidor en quant a mida, disseny o material és el més adequat. Això de vagades allarga i dificulta la tasca en qüestió. Una de les meues il·lusions seria anar endreçant i disposant d'un catàleg de contenidors en viu i en directe per no equivocar-me i utilitzar el més indicat. 
Però no tot són entrebancs i inconvenients!! 
Us he de dir que després d'endreçar el mon que m'envolta, el que sí puc assegurar és que tinc la sensació d'haver endreçat una mica la meua vida interior.   

I per fer realitat una il·lusió, esta seria un bona col·lecció de contenidors per poder anar triant en funció de cada necessitat.
     













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada